Quantcast
Channel: نفت و گاز ایران
Viewing all 381 articles
Browse latest View live

دانلود کتاب بهره برداری - رفرنس درس بهره برداری دانشگاه شریف

$
0
0
دانلود کتاب بهره برداری

رفرنس و منبع درس بهره برداری دانشگاه شریف (دکتر غضنفری)

لینک دانلود


Production1 - Dr Ghazanfari - midterm and final

خاطره ایی از استاد دکتر شفیعی کدکنی

$
0
0

چند روزی به آمدن عيد مانده بود. بیشتر بچه ها غایب بودند، یا اکثرا" رفته بودند به شهرها و شهرستان های خودشان یا گرفتار کارهای عید بودند اما استاد ما بدون هیچ تاخیری آمد سر کلاس و شروع کرد به درس دادن.

استاد خشک و مقرراتی ما خود مزیدی شده بر دشواری "صدرا".

بالاخره کلاس رو به پایان بود که یکی از بچه ها خیلی آرام گفت: استاد آخره سالی دیگه بسه!

استاد هم دستی به سر تهی از موی خود کشید! و عینکش را از روی چشمانش برداشت و همین طور که آن را می گذاشت روی میز، خودش هم برای اولین بار روی صندلی جا گرفت.

استاد 50 ساله‌مان با آن كت قهوه‌اي سوخته‌اي كه به تن داشت، گفت: حالا که تونستید من رو از درس دادن بندازید بذارید خاطره ای رو براتون تعریف کنم.

دانلود نسخه ی جدید جزوه ی خواص سنگ دانشگاه شریف

$
0
0
سلام دوستان

امروز جدیدترین جزوه ی خواص سنگ مخزن دکتر غصنفری رو واستون آپلود کردم. این جزوه بصورت تایپ شده و کامل هستش. دکتر غصنفری درس خواص سنگ رو خیلی کامل تدریس می کنن که به دانشجوها کمک میکنه توی کنکور هیچ مشکلی در این درس نداشته باشن. من وقتی درس خواص سنگ رو با ایشون پاس کردم، این جزوه رو برای امتحان مطالعه کردم که انصافاً خیلی کامل بود. به دوستان خودتون در دانشگاههای مخنلف اطلاع رسانی کنید که این جزوه رو از موسسات و آدم های جزوه فروش تهیه نکنن. این جزوه برای سال 2012 هستش. هدف ما اینه که آدم های سودجو نتونن از جزوات اساتید سوء استفاده کنن.

همونطور که می دونید، یه سری آدم ها که انسانیت رو به پول فروختن، میان نظر میذارن و تهدید میکنن، وقتی هم نظرشون رو تایید می کنیم و می بینن که تیرشون به سنگ خورده، نظرات خصوصی ارسال میکنن!!!

جالب اینجاست که  این افراد جزوه فروش، حتی جرأت این رو ندارن که ایمیل خودشون رو بنویسن!! :))) این هم لینک دانلود جزوه: (مثل همیشه، هزینه ی هر دانلود یک صلوات فراموش نشه)

دانلود جزوه جدید خواص دانشگاه شریف

پی نوشت: با تشکر از آقا مرتضی عزیز که رنگ بوی دیگه ای به مطالب دادن و اون متن قشنگ رو داخل وبلاگ گذاشتن.

دانلود کامل ترین مجموعه سوالات کنکور نفت سال های قبل

آزمون های آزمایشی ماهان

توصیه ها- قسمت اول

$
0
0
لینک چندتا از آزمون های ماهان رو در پست قبلی مشاهده کردید

این چند روز که به کنکور مونده، بیشتر سعی کنید آزمون های شبیه سازی شده رو بزنید تا یواش یواش وارد شرایط کنکور بشید. توی این چند روز باقی مونده، شیب درس خوندن رو کم کنید و بیشتر آزمون بزنید. توکل به خدا فراموش نشه. یک هفته مونده به کنکور، یه سری مطالب رو اینجا میذارم که توی کنکور کارشناسی خودم تجربه شون کردم و خیلی مفیده. این چند روز، بیشتر به ما سر بزنید.

باتشکر از وبلاگ http://www.1nafti.blogfa.com/ بابت لینک آزمون های ماهان

توصیه های قبل از کنکور - قسمت دوم

$
0
0
تغـــذیــــه:

غذاها را در وعده‌های کوچک و سبکصرف کنید. به‌عنوان مثال بهتر است غذاها در پنج وعده صرف شوند. دادن دو تا سه وعده سنگین و حجیم غذا در روز باعث خواب آلودگی دانشجو می‌شود. استفاده از میان‌وعده‌های سبک و مغزی مانند آبمیوه، شیر و مغزهای آجیل برای از بین بردن خستگی بسیار مهم است.

باداماز دانه‌ها و مغزهای بسیار باارزش برای افزایش حافظه است. می‌توان در طول شب بادام را خیس کرد و صبح به‌عنوان صبحانه آن را با شیر و عسل مصرف کرد. سیبزمانی که با شیرخورده شود قدرت حافظه و تمرکز فکری را افزایش می‌دهد. خرمادارای فسفر و کلسیم است و باعث سرزندگی سلول‌های عصبی می‌شود.

سیر، محصولات لبنی، سیب، زردآلو، موز، گریپ فروت، عسل، کیوی، پرتقال، گیلاس، توت‌فرنگی، انجیر، خرما، غلات کامل، دانه‌های روغنی، سبزیجات دارای برگ سبز و گوشت از جمله مواد غذایی مهم برای تقویت حافظه و هوشیاری هستند.

مصرف خوراکی‌های شور و نمکی باعث ایجاد تشنگی می‌شود.این مسئله می‌تواند فرد را به‌ویژه پس از حضور در جلسه امتحان آزار دهد؛ زیرا فرد ممکن است جهت رفع عطش نوشیدنی در دسترس نداشته باشد. غذاهای نفاخ نیز باعث درد و دل نفخ می‌شوند.

زمانی که آهن بدن کم باشد قدرت یادگیری و تمرکز کاهش می‌یابد و احساس خستگی ایجاد می‌شود. انجام تنفس‌های عمیقدر روزهای قبل از برگزاری امتحان برای کسب آرامش بسیار مفید است. بدین‌ترتیب که به‌مدت چند دقیقه و سه تا چهار بار در روز تمرین تنفس عمیق را انجام دهید. تنفس عمیق بسیار مفید است چرا که در این تمرین ریه‌ها اکسیژن کافی دریافت می‌کنند و این مسئله باعث ارتقای حافظه فرد و تفکر بهتر می‌شود.


توصیه های قبل از کنکور- قسمت سوم

$
0
0
برنامه ریزی روز قبل از کنکور(این برنامه رو خودم روز قبل از کنکور کارشناسی اجرا کردم و خیلی بهم کمک کرد):

روز قبل از کنکور، درس نخوانید! صبح روز قبل از کنکور، حداکثر ساعت 7 صبح بیدار شوید و اگر مکان زیارتی یا سیاهتی آرامش بخشی در شهرتان می شناسید، به آنجا بروید. سعی کنید زیاد از منزل فاصله نگیرید. ترجیحا نزدیک ترین مکان مورد نظر را انتخاب کنید. تهرانی ها می توانند به حرم شاه عبدالعظیم مراجعه کنند و تا قبل از ناهار، آنجا بمانند. حرم شاه چراغ در شیراز، ایل گلی در تبریز، پارک ساحلی و حرم علی ابن مهزیار در اهواز هم میتواند برای ساکنین این شهرها مکان مناسبی باشد. در مسیر رفت و آمد خیلی مراقب باشید تا خدای ناکرده، اتفاقی نیفتد. یکی از دوستان من، شب قبل از کنکور کارشناسی به همراه خانواده خود به بیرون رفت. در برگشت، هنگامی که جلوی درب خانه در حال پیاده شدن از ماشین بود، ناگهان پایش پیچ خورد و راهی بیمارستان شد! پس تا زمانی که پای خود را داخل خانه نگذاشته اید، مراقب باشید!

ناهار را همچون صبحانه حتما در منزل میل کنید. به هیچ وجه از غذاهای بیرون استفاده نکنید، حتی از جاهایی که قبلا غذای آن را امتحان کرده و به آن اطمینان دارید. سعی کنید ناهار را سبک میل کنید. ترجیحا برنج نخورید و غذایی را میل کنید که به همراه نان باشد. در حدی ناهار بخورید که حوالی ساعت 3 بعدازظهر، احساس گرسنگی داشته باشید...دلیلش را عرض می کنم.

از ساعت 3 تا 7 عصر، تقریباً 2 یا 3 وعده ی سبک عصرانه میل کنید. مثلا ساعت 3 مقداری سیب زمینی سرخ کرده بخورید.حوالی ساعت 5 یا 6 هم مقداری چای یا آبمیوه به همراه کیک می تواند وعده ی مناسبی باشد. بعد از خوردنِ این میان وعده ها در بین ساعت 3 تا 7، دیگر احساس گرسنگی برای شام نخواهید داشت. شما هرچقدر هم که شام را سبک میل کنید، بازهم سنگینی آن به هنگام خواب حس خواهد شد و صبح کنکور اشتهای کمتری به صبحانه خواهید داشت. ولی با این روش، شما 2 یا 3 میان وعده ی سالم و سبک را میل کرده و دیگر نیازی به شام نخواهید داشت. از طرف دیگر، صبح که از خواب بیدار می شوید، به شدت احساس گرسنگی کرده و علاقه ی زیادی به صبحانه خواهید داشت. پس از حوالی ساعت 3 تا 7 با میان وعده های سالم وسبک، شام را حذف کرده و راس ساعت 8:30 (حداکثر 9) به راحتی بخوابید.

صبح کنکور حدود ساعت 5 تا 5:30 از خواب بیدار شده و پس از نماز، صبحانه را میل کنید. صبحانه ای که نه کم باشد، نه سنگین. 2 عدد نیمرو به همراه چای یا آبمیوه کافی است. زیاده روی نکنید! روز قبل از کنکور، یک عدد بطری آب در یخچال بگذارید تا صبح کنکور از آن استفاده کرده و با خود به جلسه امتحان ببرید. حدود ساعت 6 تا 6:15 از خانه خارج شوید تا به موقع به حوزه امتحانی برسید. اگر زود به آنجا رسیدید، اشکالی ندارد. همانجا کمی قدم بزنید.اتفاقاً برای کاهش استرس هم مفید است. روز قبل از کنکور، یک چک لیست از وسایل مورد نیاز امتحان (کارت ورود، لوازم التحریر، آب و...) تهیه کرده، شب آنها را آماده کنید و کنار لباسهایی قرار دهید که فردا قرار است آنها را بپوشید.

این کارها به عهده ی شما بود... بقیه ش با خدا... موفق باشید


این چند روز باقی مانده

$
0
0
این چند روز باقی مونده رو سعی کنید خلاصه نویسی هایی که تا به حال انجام دادین رو دوباره مطالعه کنید. فردا(جمعه) آخرین مرحله آزمون جامع مدرسان شریف قراره برگزار بشه. سعی کنید سوالاتش رو گیر بیارید و یه آزمون از خودتون بگیرید(اگر خودم سوالاتش رو گیر آوردم، آپلود می کنم)

به هیچ وجه، درس و منبع جدیدی رو مطالعه نکنید. خیلی از دوستان من در دانشگاه میگن که ما فلان مبحث(مثلا بهره برداری) رو نخوندیم. به هیچ وجه سراغ مطالب جدید نرید. فقط خلاصه نویسی ها و مطالب قبلی رو مرور کنید و از خودتون آزمون بگیرید. بعد از هر آزمون هم سوالاتش رو تحلیل و رفع اشکال کنید.

تا روز کنکور، این جمله رو آویزه ی گوشتون کنید. از وقتی این جمله رو خوندم، هنوز متحیرم که ما چه کارهایی میتونیم انجام بدیم و خودمون خبر نداریم.(البته کاربردش فقط برای این چند روز نیست و همیشه کاربرد داره)

آرام باش، تفکر کن، توکل کن و آستین ها را بالا بزن... آن وقت است که می‌بینی خدا زودتر از تو دست به کار شده است. (حضرت علی (ع) )

سوالات کنکور سال 86 و 87 به همراه کلید سوالات

$
0
0
سلام

تنها کنکورهایی که علاوه بر سوالات، کلیدش رو هم داشتم، کنکور 86 و 87 بود. این دو تا آزمون رو بزنید و درصدهاتون رو بگیرید، اینجا با هم مقایسه کنید. این چند روز سعی میکنم بیشتر آنلاین باشم تا نظرها رو به سرعت تایید کنم. بعد از اینکه درصد هاتون مشخص شد اینجا بنویسید و با هم مقایسه کنید. اگه هم سوالی داشتید، بگید تا خودم یا اگه بلد نبودم، به کمک بقیه دوستان جواب بدیم.

دانلود سوالات کنکور سال 86 و 87 به همراه کلید سوالات

آزمون جامع مدرسان شریف - بهمن 92

$
0
0
بچه ها، آخرین مرحله آزمون جامع مدرسان شریف رو تونستم گیر بیارم تا اونایی که توی این آزمون شرکت نمی کنن هم خودشون رو بسنجن. این آزمون رو دانلود کنید. دفترچه سوالاتش رو هم گذاشتم. توی زمان مشخص شده از خودتون آزمون بگیرید و درصدهاتون رو بنویسید تا با هم مقایسه کنید. سعی کنید همه ی دوستانتون رو خبر کنید تا از این آزمون استفاده و درصدهاشون رو اعلام کنن. علاوه بر درصدهاتون، گرایشتون رو هم ذکر کنید. البته کنکور سال های قبل فراموش نشه. نزدیک ترین و بهترین سوالا، همون کنکورهای سال های قبل هستن. اگه درصد خاصی دارین، با ذکر سال کنکور، میتونید بگید.


دانلود آزمون جامع مدرسان شریف

آزمون جامع اینترنتی مدرسان شریف-دی 92

آخرین آزمون اینترنتی ماهان، بهمن 92

کنکور 93

$
0
0

خب... کنکور هم تموم شد... چطور بود دوستان؟

هر درس رو چطور جواب دادید؟ بنظرتون کدوم سخت بود، کدوم آسون؟


روز از نو

$
0
0
دوستان... عزیزان...هم رشته ای های نفتی گل... اگر خدایی ناکرده از نحوه ی کنکور دادن خودتون راضی نیستید و اتفاقات در جلسه مطابق انتظارات پیش نرفته، نگران نباشید. بالاخره هرچیزی یه حکمتی داره.

این اولین امتحان حساس زندگی ما نبوده.. قطعا آخرین هم نخواهد بود. اگه یادتون باشه، از دوران ابتدایی و راهنمایی تا حالا، از این امتحان ها زیاد دادیم... امتحان ورودی تیزهوشان، نمونه دولتی و چیزهای مشابه تا به کنکور کارشناسی رسیدیم. خیلی ها بوده اند که تیزهوشان یا نمونه دولتی قبول نشدند ولی الان در بهترین دانشگاههای کشور درس میخونن. خیلی ها بودند که برای لیسانس، در دانشگاه سطح اول قبول نشدند ولی الان در بهترین دانشگاهها دارن ارشد و دکترا میخونن. پس زندگی فراز و نشیب داره... یک روز موفقیت، یک روز شکست.

سر الکس فرگوسن در کتاب زندگینامه ش می نویسه :

گاهی شکست بهترین نتیجه ست. برای اینکه بعد از شکست، موفقیت های متوالی بدست بیاوری، باید نسبت به شکست واکنش نشان بدهی. اگر بعد از شکست، واکنش نشان ندهی، قطعا شکست بعدی هم در راه خواهد بود! اگر یک روز تو را "نابغه"خطاب میکنند، باید این احتمال را هم بدهی که یک روز به تو بگویند "احمق"!

پس از شکست نترسید. اگر شکست وجود نداشته باشه، موفقیت معنایی پیدا نمیکنه.

آرام باش، تفکر کن، توکل کن و آستین ها را بالا بزن... آن وقت است که می بینی خداوند زودتر از تو دست به کار شده است.امام علی (ع)

سوالات کارشناسی ارشد مهندسی نفت 93

برگزاری هفته تخصصی مهندسی حفاری در "دانشگاه صنعتی امیرکبیر"

$
0
0

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر: میلاد رازقندی- دبیر اولین هفته تخصصی مهندسی حفاری دانشکده مهندسی نفت با اشاره به برگزاری هفته تحصصی مهندسی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: اولین هفته تخصصی مهندسی حفاری که به همت انجمن علمی دانشکده مهندسی نفت دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود از ۱۰ اسفند ماه آغاز و تا روز ۱۴ اسفند ماه ادامه دارد. 

وی با بیان اینکه این هفته با حمایت شرکت «درین کاشان» برگزار خواهد شد، اظهار داشت: در این هفته کارگاه‌های آموزشی از سوی شرکت‌های نفتی کشور برای آشنایی دانشجویان با این حوزه از فناوری برگزار می‌شود. 

راز قندی با بیان اینکه این کارگاه‌ها از سوی شرکت‌های مرزبان پترو انرژی، ملی حفاری ایران، اویل سرویسزدانا، پژوهشگاه صنعت نفت، مدیریت اکتشاف نفت و شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب برگزار می‌شود، اضافه کرد: کارگاه‌های آموزشی با موضوعاتی چون عملیات حفاری انحرافی، اندازه گیری حین حفاری، افزایه‌های نوین سیمان حفاری، افزایه‌های نوین گل حفاری، گزارش روزانه حفاری، تکنولوژی ساخت سرمته و کنترل فوران چاه خواهد بود. 

دبیر اولین هفته تخصصی مهندسی حفاری دانشکده مهندسی نفت برگزاری سمینار‌ها را از دیگر برنامه‌های این هفته نام برد و ادامه داد: در روزهای دوشنبه ۱۲ اسفند و سه شنبه ۱۳ اسفند ماه به ترتیب سمینارهای تخصصی با موضوعات تجهیزات نفت و رابطه با شرکت‌های خارجی در کنار توانمندی داخلی برگزار می‌شود. 

به گفته وی علاقه مندان برای کسب اطلاعات می‌توانند به آدرس اینترنتی sape. aut. ac. ir مراجعه کنند.

http://www.yjc.ir/fa/news/4756959/

سال نو مبارک

$
0
0

سلام دوستان عزیز و همراهان همیشگی

سال جدید رو به همتون تبریک عرض میکنم و آرزو میکنم سالی سرشار از موفقیت و پیشرفت داشته باشید. امیدوارم امسال اونایی که میخوان برای کنکور آماده بشن(مثل خودم) با همراهی و همدلی بتونیم برای کنکور آماده بشیم و این راه رو با موفقیت طی کنیم. انشالله بعد از پایان تعطیلات عید، کارمون برای آماده سازی کنکور رو شروع خواهیم کرد. توی این راه، به کمک همدیگه به شدت نیاز داریم و برای موفقیت همه ی بچه های نفتی باید همدل و متحد بشیم. ابتدا باید منابع کنکور رو جمع آوری کرده، سپس برای مطالعه اونها برنامه ریزی بلند مدت و کوتاه مدت انجام بدیم، و با توکل به خدا مطالعه رو شروع کنیم.

اتحاد و همدلی تا رسیدن به پیروزی و موفقیت

گام اول

$
0
0

سلام بچه ها

انشالله که تعطیلات نوروز رو تا امروز به خوبی سپری کرده باشید. از این تعطیلات نهایت استفاده رو ببرید که بعد از پایان این روزها، دوباره باید کار و تلاش برای برنامه های آینده مون رو شروع کنیم. این فرصت استراحت میتونه یه دورخیز مناسب برای شروع کار باشه. مثل یه بازیکن که میخواد ضربه آزاد یا پنالتی بزنه و قبلش دورخیز میکنه، چون میخواد با قدرت بیشتری شوت بزنه.

اول از هرچیزی میخواستم از زحمات آقای طاهری شکیب تشکر کنم که توی مدتی که حضور داشتن، بی منت و در راه رضای خدا، به بچه ها کمک کردن. انشالله که همیشه موفق باشن.

و امّا درمورد منابع کنکور... اول از همه از دروس تخصصی و اصلی شروع میکنیم که تشخیص منابع و طراحان سوال، ساده تر هستش.

برای درس مخزن1، جزوه مخزن دکتر هلالی زاده و دکتر مسیحی در سایت های مختلف موجوده، با این حال اگر کسی نتونست پیدا کنه، نظر بذاره و ایمیلش رو بده تا لینکش رو واسش بفرستم.

برای خواص سیالاتهم جزوه دکتر هلالی زاده، تغییر آنچنانی نکرده. من خودم جزوه پارسال ایشون رو دارم و اگر کسی نتونست این جزوه رو پیدا کنه، به من اطلاع بده تا واسش بفرستم. با این حال، اگه کسی جزوه جدید (امسال) دکتر هلالی رو تونست پیدا کنه، به من خبر بده تا روی سایت بذارم و همه بچه ها استفاده کنن.

برای خواص سیالات، بخش مربوطه در کتاب طارق احمد و کتاب مک کین هم باید مرور بشه و اگر مطلبی داخل جزوه ها نبود، به اون ها اضافه کنید. بچه ها، خلاصه نویسی رو فراموش نکنید. من امسال به چشم خودم خیلی از بچه ها رو دیدم که با وجود مطالعه ی زیاد، بخاطر عدم خلاصه نویسی ضرر کردن و میتونستن نتیجه بهتری کسب کنن.

خواص سنگهم که تکلیفش مشخصه. جزوه دکتر رستمی و دکتر غضنفری، تقریباً همه ی مباحث مربوط به خواص سنگ رو پوشش میدن. جزوات این اساتید رو داخل سایت گذاشتم. اگر مشکل دانلود داشتید یا نتونستید اونها رو پیدا کنید، به من اطلاع بدین. بخش خواص سنگ کتاب طارق احمد هم برای مرور مباحث، مفیده.

برای درس حفاریهم جزوات دکتر جمشیدی و دکتر نخعی، از نون شب واجب تره! هم برای حفاری1 (بچه های مخزن و حفاری) و هم حفاری2 (بچه های حفاری).

درس های باقیمانده، بهره برداری، چاه پیمایی، چاه آزمایی، دوفازی، زمین شناسی، زبان انگلیسی و ریاضی هستن که انشالله هفته های آینده درموردش بحث میکنیم. فقط یه خواهش دارم ازتون... لطفاً "شنونده و خواننده ی محض"نباشید... من خودم و اطلاعاتم رو به هیچ وجه کامل نمیدونم. شاید هر کدوم از شماها، در یک زمینه ی خاص، اطلاعات بیشتری داشته باشه و بتونه به بقیه کمک کنه.

هرکدوم از شماها، اگه نظری درمورد منابع، نحوه برنامه ریزی و ... درمورد کنکور دارید، حتما نظرتون رو بگید تا با مشورت و هم فکری، به یه نتیجه ی جامع و کامل برسیم... "خرد جمعی"یادتون نره!

توی این مدت، منابعی که گفتم رو جمع آوری کنید و اگر به مشکل برخوردین یا سوالی داشتین، بگین تا کمکتون کنم.

آرام باش.. تفکر کن... توکل کن... آستین ها را بالا بزن. آن وقت است که میبینی خداوند زودتر از تو دست به کار شده! حضرت علی (ع)

Viewing all 381 articles
Browse latest View live