Quantcast
Viewing all articles
Browse latest Browse all 381

توصیه های قبل از کنکور - قسمت دوم

تغـــذیــــه:

غذاها را در وعده‌های کوچک و سبکصرف کنید. به‌عنوان مثال بهتر است غذاها در پنج وعده صرف شوند. دادن دو تا سه وعده سنگین و حجیم غذا در روز باعث خواب آلودگی دانشجو می‌شود. استفاده از میان‌وعده‌های سبک و مغزی مانند آبمیوه، شیر و مغزهای آجیل برای از بین بردن خستگی بسیار مهم است.

باداماز دانه‌ها و مغزهای بسیار باارزش برای افزایش حافظه است. می‌توان در طول شب بادام را خیس کرد و صبح به‌عنوان صبحانه آن را با شیر و عسل مصرف کرد. سیبزمانی که با شیرخورده شود قدرت حافظه و تمرکز فکری را افزایش می‌دهد. خرمادارای فسفر و کلسیم است و باعث سرزندگی سلول‌های عصبی می‌شود.

سیر، محصولات لبنی، سیب، زردآلو، موز، گریپ فروت، عسل، کیوی، پرتقال، گیلاس، توت‌فرنگی، انجیر، خرما، غلات کامل، دانه‌های روغنی، سبزیجات دارای برگ سبز و گوشت از جمله مواد غذایی مهم برای تقویت حافظه و هوشیاری هستند.

مصرف خوراکی‌های شور و نمکی باعث ایجاد تشنگی می‌شود.این مسئله می‌تواند فرد را به‌ویژه پس از حضور در جلسه امتحان آزار دهد؛ زیرا فرد ممکن است جهت رفع عطش نوشیدنی در دسترس نداشته باشد. غذاهای نفاخ نیز باعث درد و دل نفخ می‌شوند.

زمانی که آهن بدن کم باشد قدرت یادگیری و تمرکز کاهش می‌یابد و احساس خستگی ایجاد می‌شود. انجام تنفس‌های عمیقدر روزهای قبل از برگزاری امتحان برای کسب آرامش بسیار مفید است. بدین‌ترتیب که به‌مدت چند دقیقه و سه تا چهار بار در روز تمرین تنفس عمیق را انجام دهید. تنفس عمیق بسیار مفید است چرا که در این تمرین ریه‌ها اکسیژن کافی دریافت می‌کنند و این مسئله باعث ارتقای حافظه فرد و تفکر بهتر می‌شود.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 381

Trending Articles